Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Daily-Living.dk

Kommoder og malerier til stue, børneværelse osv.

Børnefamilier har som regel nok udgifter at tænke på. Hvis man kan spare penge uden at gå ned på kvalitet, så er det en tillokkende deal, uanset om man er en familie med børn eller ej. Hos Daily-Living.dk kan alle typer kunde spare penge på kommoder, malerier og meget mere. Få god service, og læs mere om vinreoler, rumdelere osv. på www.daily-living.dk.

Spar penge på en kommode hos Daily-Living.dk

Opdag de billige kommoder hos Daily-Living.dk. Køb også skænke til lavpris og med flere betalingsmuligheder online hos webshoppen. Daily-Living.dk er nemlig en dansk shop, der går meget op i kvalitet. Det er nogle yderst attraktive produkter, som man finder på hjemmesiden. Der sælges bl.a. Christiania sengeborde med vintage udtryk. Køb kommoder med skab i klassisk look, men også moderne varer i kategorien. Det kan være, du leder efter en god kommode til børneværelset? Eller er du på udkig efter en skænk til stuen? Se mere online.

Køb flotte malerier til stuen online via få klik

Håndmalede malerier til stuen behøver ikke at koste trekvart bondegård, og det skal man heller ikke betale på www.daily-living.dk. Deres brede udvalg handler om alt fra POP-art billeder til billige landskabsmalerier, som passer perfekt til stuen. De sælger også gruppemalerier, hvor flere billeder hænger sammen, men som kan placeres med et mellemrum for et fantastisk artistisk udtryk. Også billeder med dyr sælges, som passer virkelig godt til børneværelset. Samtidig forhandler de malerier af mennesker, der også er malet i hånden. Se de smukke kunstværker, hvor man kan se, der er lagt stor kærlighed i. Kig nærmere på de fantastiske billeder nu, og find et unikt og originalt one-of-a-kind maleri i dag.

Når børneværelset skal dekoreres, så er det selvfølgelig lækkert nok, hvis man kan spare nogle penge. Det kan man hos Daily-Living.dk, da de sælger alt fra billige malerier til skænke. De lave priser flyder også over i andre kategorier, hvor det f.eks. er muligt at spare mange penge på pyntepuder, glaskunst og reoler.

10 February 2021