Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Navnesutten

MAM navnesut uden kemi - Klik ind på navnesutten.dk

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor sutter af kvalitet er et stort fokuspunkt. Herinde kan du altid være sikker på at alle deres sutter er uden kemi, så du kan finde nogle gode sutter til dit barn. Hos Navnesutten byder de på det største udvalg indenfor navnesutter, hvor du altid kan være sikker på at finde noget til den lille. Herinde forhandler de blandt andet et lækkert udvalg af sutter fra et mærke fra Østrig, kaldet MAM. Her kan du finde en MAM navnesut i flere forskellige slags og med sikkerhed finde frem til en sut, der passer til dit barn. Du kan se hele udvalget af MAM navnesutter på www.navnesutten.dk.

Bestil en Philips Avent sut med navn til dit barn

Når du besøger hjemmesiden, kan du med sikkerhed finde frem til noget, dit barn kan få god gavn af. Hos Navnesutten forhandler de nemlig et lækkert udvalg af sutter, hvor du for eksempel kan tage et kig på Philips Avent sutter med navn i silikone. Her vil du blive præsenteret for et lækkert og bredt udvalg af sutter til både babyer og små børn. Philips Avent sutter med navn er et godt valg for dig, der er frustreret over det suttekaos, der tit medfølger med småbørn. Med en sut med navn kan du nemlig undgå besværet med forbyttede eller forsvundne sutter. Du kan med fordel finde frem til en af de fine Philips Avent sutter med navn, hvorpå du kan få skrevet dit barns navn, så den er nem at finde, hvis den bliver væk. Find udvalget på www.navnesutten.dk.

14 August 2020