Vidste du at...

- Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn.


- 128.000 børn kommer på skadestuen hvert år - mange efter hjemmeulykker.


- Ny undersøgelse viser, at hver tiende 3-årige er overvægtig.


- Tre ud af fire danskere mener, at tilsat farve i mad er overflødigt.


- Flere og flere helt almindelige børn spiser så meget smertestillende medicin, at de må have hjælp til at stoppe deres forbrug.

- Hvert tredje danske barn får hvidt brød til morgenmad, viser en ny undersøgelse.

- Der lever mere end 6,2 milliarder mennesker i verden. Af dem er 2,2 milliarder børn under 18 år. 1,9 milliarder af børnene bor i udviklingslande, og én milliard lever i fattigdom. Det er halvdelen af alle verdens børn.

- Magnetisk legetøj kan være livsfarligt for børn?

- Et mini køleskab er en smart og praktisk måde at nedkøle barnets juice, saft, mælk og lignende?

- Børns risiko for at udvikle allergier mindskes med 36 procent, hvis moderen spiser økologiske mælkeprodukter under graviditet og amning, viser forskning.

- Børn, der sover mindre end ni timer i døgnet, har tre gange så stor risiko for at udvikle fedme end andre børn.

- at to glas sodavand eller saftevand indeholder en hel dagsration af sukker for et børnehavebarn?

 

 


Søger du flere
artikler om børn?


 

Av-Cables.dk

USB-C kabler og PS4 controllere - underholdning til familien

Er dit hus fyldt med spilleglade sjæle? Det er selvfølgelig ikke kun børn, som spiller computer eller konsol i nutidens Danmark. Far og mor kan også ofte have det sjovt med et godt spil, men har I udstyr, så alle kan være med? Av-Cables.dk gør det muligt at spare på en controller til PlayStation 4. De sælger dog også tilbehør til Nintendo, PS5, Xbox og mange flere.

Billig controller til PlayStation 4 og med dag til dag-levering

Køb en kablet PS4 controller, hvis det skal være så billigt så muligt. Nogle mennesker er ligeglade med kablet, og så er det selvfølgelig denne, man skal have. Andre kan godt lide at være fri for et kabel. Så bør man hellere vælge en trådløs PlayStation 4 controller. Vælg designs som kamuflage og simple farver som titanium, sort og blå hos Av-Cables.dk. De sælger ikke kun PS4 controllere, men også horipads til PlayStation 4. De har valgt at spække udvalget med modeller fra Gioteck, der har gjort sig positivt bemærket ved at producere fantastiske controllere til PlayStation 4 og til rimelige priser. Glæd dig til et spil sammen med dine børn.

Av-Cables.dk fører alt i USB-C kabler til Lightning, DP m.m.

Det er ikke kun børnenes apparater, som skal bruge et USB-C kabel, men snart det meste i huset. USB-C kabler findes der selvfølgelig mange af, og du kan vælge ca. alle modeller på www.av-cables.dk. Jeg vil for en god ordens skyld nævne nogle af mulighederne for USB-C kabler til lave priser hos webshoppen, men vær opmærksom på, at opremsningen langt fra er komplet. Bestil USB-C 3.1 til Lightning og USB-C video kabler. Se sortimentet af USB-C 3.1 til HDMI kabler, og spar mange penge på topkvalitet i USB-C til Mini DisplayPort. Til sidst er det bare at sige, du bør hoppe ind på forrige link. Så kommer du frem til alle kategorier, og du vil hurtigt kunne finde det rette USB-C kabel online, og få dag til dag-levering.

16 May 2021